• Merhaba Ziyaretçi,

Site tanıtım kategorisinin ücretlendirme kaldırılmış. Tamamen ücretsiz olmuştur.
    -Site tanıtımlarınızı başka kategoride açarsanız hesabınız süresiz kapatılacaktır

Eğitim Destek

Dil Seç :
Hızlı Kategoriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sudosu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sudosu

İçerik Uzmanı
Süper Moderatör
Bilgi Hayırseveri
BPKoin
102,137
Gkhn yeni bir Bağlantı ekledi.

877.jpg

Eğitim Destek öğrencilerin eğitim hayatlarında rehber olarak yol göstermeyi amaçlamış bir eğitim platformudur. Sitemiz öğrencilerin sıklıkla karşılaştıkları sorunları, en çok sordukları soruları ve en çok aranılan bilgileri tespit ederek en doğru şekilde konu alıp anlatan bir eğitim sitedir. Bu sayede insanları doğru bilgiyi,doğru zamanda ve doğru yerde ulaşmalarını sağlıyoruz. Eğitim Destek genel olarak üniversiteyle ilgili konulara daha fazla ağırlık vermektedir bunun en büyük nedeni üniversite eğitimin dönüm noktadır bu alandaki paylaşımlarımızın diğer sitelere göre en büyük farkı bilgiyi en iyi ve doğru şekilde paylaşmaktır. Eğitim Destek geleceğe yönelik yeni projeleriyle öğrenciler daha fazla faydalı olabilmek ve katkı sağlayabilmek adına kendini her geçen gün geliştirmektedir.

Eğitimdestek.org öğrencilere destek amacıyla ücretsiz yardım etmeyi amaçlayan bir rehber sitedir. Bunun için tek hedefimiz eğitime destek amaçlı faydalı girişimlerde bulunmaktır.

Eğitimdestek.org ygs,lys,dgs,ales,kpss,teog gibi sınavlar hakkında bilgilendirici ayrıca eğitim üzerine haberleri güncel olarak paylaşarak öğrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Eğitim adına yeni girişimler için her geçen gün çalışarak yeni projeler üretmeye çalıyoruz. Tek hedefimiz kısa zamanda eğitim sektöründe milyonlarca kişiye ulaşarak bu kişilere az da olsa ücretsiz olarak katkıda bulunabilmektir.

Daha fazlasını okuyun...

Forum istatistikleri

Konular
3,964
Üyeler
608
Son Üye
KarenhfaOvems

Kaynak istatistikleri

Kategoriler
26
Kaynaklar