Windows 12 geliyor!

Dil Seç :
Hızlı Kategoriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emirb

EL PATRON
Bilgi Hayırseveri
BPKoin
2,559

Windows 12 için adımlar atılmaya başlıyor​

Şimdi, Windows 11 için gelecek 22H2 sürümüyle (kod adı Sun Valley 2), Microsoft, gelecekteki özellik güncellemelerinin sıklığını artırarak Windows geliştirme döngüsünü daha da değiştiriyor ve "Büyük güncelleme" için üç yıllık bir sürüm döngüsüne geçiyor.

Windows Central'ın bildirdiğine göre bu yeni yol haritası, Microsoft'un mevcut işletim sistemi için yılda dört defaya kadar yeni özellikler ve deneyimler sunmasını sağlayacak. Planlanan özellik sistemine göre, Microsoft'un dahili olarak 'Anlar' olarak adlandırılan yeni mühendislik çalışmasının bir parçası olarak gelecek, bu da BT yöneticilerinin yakında kendilerine ait daha fazla özelliğe sahip olabileceği anlamına geliyor. Microsoft, ana işletim sistemi sürümlerini numaralandırmaya geri döndüğünden, şirket potansiyel olarak 2024 yılına kadar yeni Windows 12'yi duyurabilir.

Şu an itibariyle, Microsoft'un bir sonraki büyük işletim sistemi sürümüyle ilgili ayrıntıların az olması bekleniyor. Görünüşe göre şirket içinde bu durum ciddi olarak değerlendiriliyor. Proje şu anda erken planlama ve mühendislik aşamasında.

güzel sisteme sahip olsamda 8.1 den vazgeçmem basit ara yüzü , arkaplanda servis çalıştırmıyor cpu ,ram den yemiyor
seri mi seri 🙂

Forum istatistikleri

Konular
3,951
Üyeler
577
Son Üye
Jasonhic

Kaynak istatistikleri

Kategoriler
26
Kaynaklar