Kitap

Dil Seç :
Hızlı Kategoriler
 
Kitap dünyasında sorularınızı paylaşın, deneyimlerinizi aktarın! Forumumuzda kitaplar hakkında keyifli sohbetlere katılın ve okuma tutkunuzu paylaşın.
Alt Kategori: Hepsini Göster ↓

E-Kitap

E-Kitap dünyasında sorularınızı paylaşın, deneyimlerinizi aktarın! Forumumuzda kitaplar hakkında keyifli sohbetlere katılın ve okuma tutkunuzu paylaşın.
Konular
1
Mesajlar
1
Konular
1
Mesajlar
1
Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar Listesi
Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar Neler? Şüphesiz kitaplar, hayal gücünün en iyi besleyicileri olarak hayatımızın başköşesinde yer etmeyi başarmış yegâne parçalardır. Kimi zaman soğuk bir kış akşamında sıcak bir battaniyenin altında, zihnimizi sıcak iklimlere taşıma gibi güzellikleri de vardır. Yolculuğunuzun rotasını da seçtiğiniz kitap belirler. Kitaplar, bizim bitmeyen yolculuğumuzdur. Biz okudukça yol uzar, mekân değişir, yeni insanlar tanırız. Kuşkusuz ve muhakkak gitmemiz gereken yerler ve tanımamız gereken insanlar olacaktır. Mutlaka okunması gereken kitaplar listemiz ile de ufkumuzu genişletmenin yolunu açıyoruz. Bu yolculukta hikâyeleriyle bizi büyüleyen romanlar, at gözlüklerini kenara atmamızı sağlayan kitaplar ve en...
 << BİZİ TAKİP EDİN

Son kaynaklar

Forum istatistikleri

Konular
3,750
Mesajlar
4,406
Üyeler
401
Son Üye
SherryTall

Kaynak istatistikleri

Kategoriler
25
Kaynaklar
1,581
İndirilme
27,298
Disk kullanımı
972.4 GB
Geri
Yukarı Alt
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.1